torstai 27. syyskuuta 2007

Hajotus Maximus Purgaus Totalitarimus

HAJOTTAA!!! ja nyt pitää heti kärkeen sanoa, että edellisen tekstin sekavuus ja muu ylimääräinen häröily saattoi jopa johtua siitä, että sitä kirjoittaessa pohjalla oli tukeva annos Heinekeniä. Sen verran on siitä tullut jo kommenttia, että joudun jopa vastaamaan tekemisistäni :D

Toinen asia mikä nyt pyörii mielessä, niin älä nyt ihmeessä mene ostamaan Vistaa koneeseesi. Tää on nimittäin niin susi ku susi voi olla. Koneessa pitää olla tehoa niin että superkoneet kalpenee ja siltikin hommat tökkii. Lisäksi tää rikkoo ohjelmat, nyt viiden viikon aikana olen joutunut asentamaa Tuliketun ja Ukkoslinnun uudestaan enemmän kuin kolme kertaa. Tässä siis syy taas tähän purkautumiseen. Lisäksi sammuttaminen kestää lähes aina niin kauan, että ehtii kioskilla käydä ja kahvit juoda. EI NÄIN. Alkaa taas tuntua siltä, että totaalinen kaatuminen Linuxin suuntaan on enemmän kuin varmaa, jos Mikropehmeä ei saa kamojaan kuntoon.

Äsken kävin heittämässä pyykit koneeseen, kun en sitäkään saanut eilen jostain syystä tehtyä. Kun tosiaan lauantaina on Ranskaan lähtö edessä, niin olisi ihan mukavaa että olisit puhtaat kalsarit mukana. No tietenkin kone oli varattu. Onneksi sentään pysähtynyt. Eli mätin vain kamat sieltä ulos ja omat sisään ja Juhalta pummatut pesuaineet perään. Jospa se ehtisi pestä ennenkuin pitää taas kirmata splatterin perään. Se tosiaan alkaa parin tunnin päästä. Sitte kauppaan ja safkat tauluun, jonka jälkeen onkin taas suunnattava kaupunkiin (toista kertaa tänään). Tarkoitus olisi hieman juhlistaa syndejä sielä kaveriporukalla. Niin tosiaan eka kerta tänään kaupungissa oli ja meni, kun kävin viimeinkin hakemassa erään mustan duffelin sieltä, jota olin jo kolme kertaa käynyt silittämässä. Taisi olla ainoa laatuaan koko kaupungissa ja kokojakaan ei ollut enää kuin kahta erilaatua jäljellä. Itse sain siis viimeisen kipaleen omaani.

Helpotti kummasti tämä purkautuminen, jos sitä lähtisi kahvittamaan tuonne köksän suuntaan.

-tommi-

Ei kommentteja: