lauantai 15. syyskuuta 2007

Vesting trivia

Oho, ehtipäs aikaa vierähtää viimisimmästä päivityksestä. Menneeseen viikkoon mahtuu tapahtumia vaikka kuinka paljon hyvä jos niistä muistaa enää puoliakaan, mutta koitetaan muistella.

Mun fillari on viesteistä päätellen tullut jo kuuluisaksi... Mistähän tämäkin nyt johtuu =/ Noh nyt siitä sitten paukahti etuvalo. Eli se pelaa noin viistoista sekuntia kerrallaan ja sitten sitä tarvii vähän läpsiä. "Hyi hyi tuhmavalo". No eilen sain sen fiksattua, kun ihan selvästi se oli vaan kosketushäyrä kun kerran aina pienellä paukuttamisella korjaantui. Eli ei muuta kuin Leatherman käteen ja lamppu atomeiksi. Puhistin paikat yms, niin nyt sekin pelaa kuin unelma. Jännityksellä ootetaan mikä hajoaa seuraavaksi.

JYU:n vaihtorappareissa (https://www.jyu.fi/intl/opiskelijavaihto/raportit/twente.html) mainitaan Secret Supermarket tuolan naapurikylässä. Juhan kanssa yritettiin sitä löytää tossa viime viikolla, mutta lähdettiin heti kärkeen väärään suuntaan ja päädyttiin tekemään tuttavuutta hollantilaisten lehmien ja vuohien kanssa. Niin tää tosiaan on ihan maaseutua. Se keikka piti ottaa ihan vaan urheilun kannalta ja tulihan siinä tutkailtua miltä hollantilainen farmi näyttää. Toisella yrittämällä paria päivää myöhemmin oikea paikka sitten viimenään löytyi. Tätä edesauttoi googlemaps ja nokialainen + gps yhdistelmä. Ehkä se nyt oli taas hätävarjelun liioittelua käyttää gps:ää tolla matkalla, mut olihan se taas ihan kivaa hifistellä.

Tiistaisin on vestingbar:ssa (http://vbnieuw.rename-it.nl/webcam/webcamgvb)tietokilpailua tiimeissä. Tarkoitus oli minullakin tulla heti alkuun visailemaan, mutta myöhästyin aika tavalla homman alusta erinäisistä syistä johtuen. Mutta kuitenkin Juha ja Erik (from Portland, USA) ehtivät perustaa tiimin nimeltä Red Penguins. Erik:llä näytti olevan paita jossa oli jotain mainintaa jostain Trivia Competitionista jossakin päin USA:ta, eli ks. kaveri on aika pätevä triviassa. No ei me kyllä Juhan kanssa yhtää hävetty itseämmä, itsekin onnistuin pari pistettä kaappaamaan kisan loppupuolella, jolloin olin jo suvainnut saapua paikalle =/. No lopputulos oli, että voitettiin koko setti ja palkintona oli kuinka ollakaan vapaa kierros bisseä koko joukkueelle. Noh kaverit olivat jo ehtineet tulla pelipaikoille, niin pyydettiin sitten kerralla 12 olutta =) joo meillä oli muutama tukijäsen jo tässä vaiheessa iltaa. =)

Tänään kävin Daviden kanssa kaupungilla pyörimässä ja mukaan tarttui tietsikan kaiuttimet hintaan 23€. Ei noi nyt kummoset saippualaatikot ole, mutta onhan noi huomattavasti kivemmat, ku nää läppärin omat diskanttihirviöt. Kyl nyt kelpaa kuunnella musaa ja kattoa leffoja.

Hannakin lähtee huomenna Ranskan suuntaan... Toivottavati saa sielä netin pelaamaan mahollisimman nopeesti, ni elämä on sitten taas hieman mukavampaa.

Nyt on takana jo ekat luennot ja ensimmäinen palautettu kotitehtävä. Luennot täällä ovat aika erilaisia verrattuna Suomeen. Elikkäs homma on paljon keskustelevampaa, kuin kotona. Luennoitsija lähinnä esittelee asian ja sitten yhdessä turistaan siitä ja tehdään jotain pikkuharkkoja, jotka sitten esitellään muulle jengille. Kurssit joilla istuskelen nytten ovat Introduction to Economics ja Institutional Development of EU. Toi EU-kurssi nyt ei kyllä vastaa mitenkään omia opintoja ja kuuluu lähinnä nice to know-sarjaan, mutta minkäs teet kun Utwente pistää paketin sekasin ja vaihtelee kurssien aikatauluja ja muuttelee kursseja viime hetkillä. Kiva kiva. No koitetaan pärjäillä.

-tommi-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan kuitenkin ihan hyvää vaihtelua moiset sosiaalisemmat luennot näihin perinteisiin yksinpuheluihin nähden :D

ps. Voisit heitellä tänne joitain kuvia niin näkee miltä sielläpäin arki näyttää... :)